Vår mission

Alla vill hjälpa till! Alla vill känna att man bidrar till samhället. Som människa har man ett behov av att känna sig delaktig i någonting större. Det är naturligt - ett mänskligt behov. Men däri ligger inte utmaningen.

Tillsammans gör världen lite bättre

Vi skyndar, stressar och jagar. I allt vi gör idag har vi ett högt tempo. Kraven hopar sig. Inte minst de förväntningar vi har på oss själva. Efter jobb, familj och vänner är det är svårt att få tid över för att engageras sig för andra människor, välgörenhet eller föreningsliv.

Lösningen ligger i att göra det enklare och roligare att göra skillnad. Enklare att engagera sig i de frågor som man brinner för. Roligare att göra välgörenhet och föreningsliv till en del av sin vardag – när man tävlar, tränar, umgås och lever.

Och hur kan vi bidra? Jo, vi kan internet. Vi vet hur man gör det enkelt och roligt att engagera sig och interagera med sina vänner via webben. Vi bidrar helt enkelt med det vi kan bäst – smarta och roliga tjänster på webben som gör att du kan utmana dig själv och dina vänner och samtidigt samla in gåvor till din organisation. Allt för att göra världen lite bättre.

Vi är en startup som brinner för att hjälpa människor och välgörenhetsorganisationer och föreningar att nå sina drömmar.